Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, de online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in de voorverkoop en online terug.


DAGTICKETS
online voorverkoop aan de kassa

Volwassene

(prijs tot 21 augustus)

€ 16,- € 20,-

Volwassene

(vanaf 21 augustus)

€ 18,- € 20,-

Kind (6 t/m 14 jaar)

€ 5,- € 5,-

Kind (t/m 5 jaar)

gratis gratis

Parkeerticket

€ 5,- €5,-


WEEKENDTICKETS ZONDER CAMPING

online voorverkoop aan de kassa

Volwassene,

incl. toegang 1 militair voertuig**

€ 30,- € 40,-

Kind (6 t/m 14 jaar)

€ 10,- € 10,-

Kind (t/m 5 jaar)

gratis gratis

WEEKENDTICKETS MET CAMPING*

online voorverkoop aan de kassa

Volwassene,

incl. toegang 1 militair voertuig**

€ 40,- € 50,-

Kind (6 t/m 14 jaar)

€ 15,- € 15,-

Kind (t/m 5 jaar)

gratis gratis


KLIK HIER OM JE TICKETS TE BESTELLEN!


* De camping gaat vanaf donderdag 31 augustus open en op de camping zijn voldoende douches en wc's aanwezig en er is een stroomvoorziening. Klik hier voor meer informatie wanneer je met je legervoertuig deelneemt.
** Deze weekendtickets kun je ook bestellen wanneer je zonder militair voertuig het evenement wilt bezoeken gedurende het weekend.

  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

  • Ben je lid van een club? Clubleden hebben speciale voordelen, informeer ernaar bij je club.
  • KORTINGSCODE VETERAAN. Met de code VETERAAN kun je in de online ticketshop tickets bestellen met 25% korting. Het gaat hier om de dag- en weekendtickets. Vul in het vakje "actiecode" VETERAAN in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend op de betreffende tickets. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je veteranenpas ter plaatse.
  • KORTINGSCODE VETERAAN voor Postactieven. De kortingscode 'Veteraan" is ook van toepassing voor zogenaamde Postactieven. Ook alleen in combinatie met uw pas. U bent postactief op het moment dat u Defensie verlaat. Dat kan als militair of burger zijn. Hiervoor gelden enkele voorwaarden: ·oud-medewerkers die ten minste 12 jaar in vaste dienst werkten bij Defensie; ·militairen van wie de actieve dienst is beëindigd wegens functioneel leeftijdsontslag en nooit onder oorlogsomstandigheden of vergelijkbare omstandigheden hebben gediend; ·burgers van wie de actieve dienst is beëindigd wegens pensioen of vervroegde uittreding.
  • KORTINGSCODE DEFENSIE. Met de code DEFENSIE kun je in de online ticketshop tickets bestellen met 25% korting. Het gaat hier om de dag- en weekendtickets. Vul in het vakje "actiecode" DEFENSIE in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend op de betreffende tickets. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je Defensiepas ter plaatse.