Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


402 Automotive werkt voor de ticketing samen met CM Tickets. De gehele afhandeling en support gaat via CM Tickets. Deze shop werkt met transparante ticketprijzen. Er zijn geen verborgen kosten.
Bij betalingen via Ideal zijn er geen bijkomende servicekosten. Er zijn wel bijkomende kosten (5%) met Paypal en Creditcard.

LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING, ZIE ONDERSTAANDE TICKETTABEL. 
In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


DAGTICKETS
online voorverkoopAan de kassa

Volwassene

€ 16,-€ 20,-

Kind
(10 t/m 16 jaar)

€ 10,-€ 10,-

Child (t/m 9 jaar)

gratisgratis

Parkeerticket

€ 5,-€5,-


Weekendtickets
zonder camping
online voorverkoopaan de kassa

Volwassene

€ 25,-€ 35,-

Kind
(10 t/m 16 jaar)

€ 10,-€ 10,-

Kind (t/m 9 jaar)

gratisgratis

Weekendtickets
met camping
online voorverkoopaan de kassa

Volwassene

€ 40,-€ 50,-

Kind
(10 t/m 16 jaar)

€ 10,-€ 10,-

Kind (t/m 9 jaar)

gratisgratis


KLIK HIER OM JE TICKETS TE BESTELLEN!

  • Honden zijn NIET toegestaan.
  • Ben je lid van een club? Clubleden hebben speciale voordelen, informeer ernaar bij je club.
  • KORTINGSCODE VETERAAN. Veteranen krijgen, ter plaatse, op vertoon van hun veteranenpas gratis toegang tot het evenement. Met de code VETERAAN kun je in de online ticketshop het 'partnerticket' bijbestellen met 50% korting op de voorverkoopprijs. Het partnerticket is alleen geldig in combinatie met iemand die het gratis entreeticket en zijn/haar veteranenpas bij heeft.
    Het is ook mogelijk, als veteraan, om een weekendticket voor volwassene te bestellen met 50%, je krijgt korting op de ticketprijs uit de kolom 'aan de kassa'. Vul in het vakje "actiecode" VETERAAN in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend op de betreffende tickets. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je veteranenpas ter plaatse.
  • KORTINGSCODE VETERAAN voor Postactieven. De kortingscode 'Veteraan" is ook van toepassing voor zogenaamde Postactieven. U bent postactief op het moment dat u Defensie verlaat. Dat kan als militair of burger zijn. Hiervoor gelden enkele voorwaarden: ·oud-medewerkers die ten minste 12 jaar in vaste dienst werkten bij Defensie; ·militairen van wie de actieve dienst is beëindigd wegens functioneel leeftijdsontslag en nooit onder oorlogsomstandigheden of vergelijkbare omstandigheden hebben gediend; ·burgers van wie de actieve dienst is beëindigd wegens pensioen of vervroegde uittreding. Let op! De gratis toegang is alleen geldig op vertoon van je pas ter plaatse.
  • KORTINGSCODE DEFENSIE. Met de code DEFENSIE kun je in de online ticketshop tickets bestellen met 50% korting. Het gaat hier om de dag- en weekendtickets voor volwassene, je krijgt korting op de ticketprijs uit de kolom 'aan de kassa'. Vul in het vakje "actiecode" DEFENSIE in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend op de betreffende tickets. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je Defensiepas ter plaatse.