Wargaming Truck

Wargaming Truck

Goed nieuws! Wargaming.net van de bekende World of Tanks game komt met zijn Wargaming Truck naar de International Army Show, 1-3 september op Vliegveld Twenthe in Enschede!
Wargaming.net maakt en geeft al meer dan 20 jaar games uit en is voornamelijk bekend geworden met haar grote titel World of Tanks die momenteel maar liefst meer dan 200 miljoen spelers wereldwijd heeft.


Sinds een paar jaar toert de Wargaming Experience door Europa met een MGT-20 om overal fans te ontmoeten. De MGT-20 is een Amerikaanse legertruck uit de M939 serie de geheel gemodificeerd is met computers, tablets en consoles om de fans de kans te geven om met de Wargaming titels te spelen.


Zij zullen tijdens de International Army show van 1 t/m 3 september op vliegveld Twente in Enschede te bezoeken zijn en de games die jij kunt spelen zijn:
- World of Tanks PC
- World of Warships PC
- World of Tanks Console Xbox en PlayStation 4


De International Army Show is een fantastische gelegenheid om mede tankfanaten en om de World of Tanks community te ontmoeten. Dus kom langs en knal (virtueel) andere voertuigen naar de 7e hemel.Bestel hier je tickets met korting!