Veteranen & Verhalen

Veteranen & Verhalen

Tijdens de International Army Show staan we ook stil bij wat oudgedienden voor ons hebben betekend in diverse periodes uit de geschiedenis. Dit gebeurt onder andere bij het Concours d'Elegance en bij de special Veteranen Area. Een opstelling van tal van gevarieerde legervoertuigen voor een podiumpresentatie. Tijdens deze presentaties staan we ook stil bij het grote aantal veteranen dat Nederland telt. Veteranen hebben verhalen over hun missie, kameraadschap maar zeker over hun voertuig. Naast het voertuig komen natuurlijk ook de verhalen aan bod welke rol het voertuig gespeeld heeft tijdens de missie en hoe het voertuig door alle manschappen ervaren is. Doorlopend te zien op het podium. In samenwerking met de Veteranenshop hebben we speciaal voor alle veteranen en hun thuisfront een Veteran Area. Een ontmoetingsplek waar veteranen en thuisfront samen kunnen komen, elkaar ontmoeten en te spreken. En natuurlijk hun verhalen te delen met geïnteresseerden. In deze Veteran Area zullen o.a. aanwezig zijn, Stichting Veteranendag, Veteranen en Kunst, Echo Homes, Veteran Girl en de Veteranenshop. 

KORTINGSCODE VETERAAN
Met de code VETERAAN kun je in de online ticketshop een gratis entreeticket (dagticket) bestellen. Vul in het vakje "actiecode" VETERAAN in en klik op toevoegen, het gratis ticket zal in beeld verschijnen. Je kan dan ook tevens het 'partnerticket' bijbestellen met 50% korting op de voorverkoopprijs.
Wil je beide dagen (zaterdag en zondag) naar het evenement komen? Dat kan, je besteld dan 2 gratis dagtickets. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je veteranenpas ter plaatse. Het partnerticket is alleen geldig in combinatie met iemand die het gratis entreeticket en zijn/haar veteranenpas bij heeft.

De kortingscode 'Veteraan" is ook van toepassing voor zogenaamde Postactieven. Het gaat om dezelfde tickets als in de tekst hierboven.

U bent postactief op het moment dat u Defensie verlaat. Dat kan als militair of burger zijn. Hiervoor gelden enkele voorwaarden:
·oud-medewerkers die ten minste 12 jaar in vaste dienst werkten bij Defensie;
·militairen van wie de actieve dienst is beëindigd wegens functioneel leeftijdsontslag en nooit onder oorlogsomstandigheden of vergelijkbare omstandigheden hebben gediend; ·burgers van wie de actieve dienst is beëindigd wegens pensioen of vervroegde uittreding.

Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je pas ter plaatse.

KOOP NU JE TICKETS MET KORTING