Showpaddock met honderden legervoertuigen

Showpaddock met honderden legervoertuigen

Tijdens de International Army Show vind je honderden militaire voertuigen in alle soorten en maten op de strip van Vliegveld Twenthe. Van jeep tot tank en van rups tot motor. Amfibievoertuigen, antennewagens en diverse speciale modellen kun je er bewonderen, ook uit alle periodes.Wil jij met jouw voertuig een plaats hebben op de showground? Meld je dan aan via het pre-selectieformulier, dit kan je doen door hieronder op de aanmeld button te klikken. 
Elk legervoertuig krijgt een gratis plaats voor het voertuig en 1 dag- of weekendkaart per voertuig.

Op de showground is niet standaard stroom aanwezig, mocht je wel stroom nodig hebben dan kan dit op aanvraag. Stuur hiervoor een e-mail naar info@402automotive.com. We kunnen dan de mogelijkheden en kosten doorgeven.

Openingstijden:
De International Army Show begint zaterdag 1 september en eindigt op zondag 2 september. De reguliere openingstijden zijn van 09:00 tot 18:00

KAMPEERDERS OPGELET!
U kunt met uw voertuig vrijdag 31 augustus vanaf 12:00 uur terecht op het terrein. De camping sluit zondag 2 september om 20:00.

Adres Evenemententerrein Vliegveld Twenthe:
Vliegveldweg 345
7524PT Enschede

Vervoer vanaf het station Enschede:
Er rijdt een pendelbus tussen het NS Station Enschede en het Vliegveld Twenthe. Deze bus rijdt in de ochtend tussen ongeveer 10.00 en 12.00 uur en in de middag tussen 15.30 en 18.00 uur. Voor €5,- kun je een retourtje bestellen, klik op onderstaande balk voor de ticketshop. Dit ticket is alleen in de voorverkoop te bestellen.
De bus is van maatschappij Capartas Tours (9 persoons of 19 persoonsbus) en staat bij de taxi standplaats aan de voorzijde. 

Parkings:
Vlakbij de entree van het evenement is een grote parkeerplaats. Parkeren kost 5 euro en er wordt gewerkt met uitrijkaarten: eerst parkeren en bij verlaten van het terrein uw parkeerticket inleveren. Te koop in de ticketshop of ter plaatse bij de kassa's.
Voor invaliden is er een speciale parkeerplaats dichterbij.

Meld je aan voor de showground!