PLATTEGROND INTERNATIONAL ARMY SHOW

PLATTEGROND INTERNATIONAL ARMY SHOW

De International Army Show is een nieuw evenement voor liefhebbers en eigenaren van legervoertuigen, van jeep tot tank, ongeacht de periode waarin ze hebben gediend. Er is een static show van honderden legervoertuigen, maar ook een Tank Arena met o.a. Leopards en Shermans.

Er is veel entertainment op twee podia. U kunt meerijden met een legervoertuig op het terrein, er is een grote Militaria beurs in Hangaar 11 en er zijn ook diverse veteranen activiteiten. Er is een Concours Defile met de mooiste voertuigen, er zijn diverse reenactment verenigingen en op zaterdagavond is er een spetterende avondshow met de Bill Bakers Big Band.

Kom 1, 2 & 3 september genieten van een waar spektakel op Vliegveld Twenthe in Enschede. Bestel snel jouw tickets voor de International Army Show online en profiteer van een online voorverkoop korting. Klik op de balk hieronder om naar de ticketshop te gaan. KLIK HIER voor de plattegrond of klik op de balk hieronder voor tickets met een online voorverkoop korting!

Bestel hier je tickets met korting!