Meerijden in legervoertuigen

Meerijden in legervoertuigen

Altijd al eens willen ervaren om met een jeep, motor  of legertruck mee te rijden? Tijdens de International Army Show is dit mogelijk! Er zullen verschillende momenten zijn dat het mogelijk is om mee te rijden met een van de legervoertuigen die aanwezig zijn op het evenement. Elke dag vanaf 13 uur kan er worden opgestapt op het terrein voor Hangaar 11. Er kan niet worden gekozen voor een specifiek voertuig. U stapt in in het voertuig dat voor u stopt in de wachtrij. U toont uw ticket bij de wachtrij en u tekent een vrijwaringsclausule dat u op eigen risico deelneemt. Na plaatsneming in het voertuig, geeft U uw ticket af aan de bestuurder. Meerijden gebeurt niet op de openbare weg maar in de bunkerarea, een speciaal terrein dat alleen wordt gebruikt voor dit programma onderdeel.


Een ticket voor het meerijden met een legervoertuig kun je bestellen door op onderstaande balk te klikken, je komt dan uit in de ticketshop. Deze vergoeding komt geheel ten goede van de eigenaar van het voertuig. Minimumleeftijd is 6 jaar. Indien voorradig is het ook mogelijk om ter plaatse een ticket voor het meerijden te kopen. Informeer ter plaatse bij de opstapplaats of onze infostand bij de entree.


Op zeer kleine schaal is het mogelijk om ook mee te rijden in een tank, zoals een Leopard of een Sherman. Meerijden kost 75 euro per rit en kan in de voorverkoop worden besteld. Minimumleeftijd 16 jaar.


BESTEL JE TICKET