ARMY FASHION SHOW

ARMY FASHION SHOW

Army Fashion Show

Tijdens de International Army Show zal er op de podia in shelter 527 een ware 40s, 50s en Army fashion show te bewonderen zijn.

Army Models

Op zaterdag avond en zondag middag kun je genieten van de Army Fashion Show. Hier zal je verschillende kledingstukken en accessoires kunnen bewonderen die op de catwalk door de Army Models gepresenteerd worden. Kom genieten van al het moois in een ware Army Show sfeer!

Gepresenteerd door DJ D Day himself

Met trots kondigen wij aan dat DJ D Day de Army Fashion Show zal presenteren. Tevens zal DJ D Day u entertainen met zijn retro platenspelers en een ferme mobiele geluidsinstallatie. De 'Disc Jockey' zelf zal ook in een echt USO uniform te herkennen zijn en zal zijn platencollectie uit de jaren 30 tot en met 50 u graag ter oren brengen!

DOUBLE2 als de Andrew Sisters

Ingrid, Myrna, Ingrid en Marian van Double2, zullen u tijdens de pauze entertainen met muziek en zang. Een optreden van Double2 staat al meer dan 10 jaar garant voor een sfeervolle avond vol gezelligheid en dansende gasten. Ook hier zal Double2 de sfeer van de Army Fashion Show terug brengen naar toen.

Veteranen Shop

Tijdens de Army Fashion Show zal de Army Models verschillende gespecialiseerde Items en producten, gemaakt en geleverd door veteranen in Samenwerking met de Veteranenshop presenteren.

Marianne’s Vintage Shop

Ook Marianne’s Vintage Shop zal aanwezig zijn tijdens de eerste editie van de Army Fashion Show. Marianne’s Vintage Shop is een naam die bij de kenners niet te missen is, zo staat zij met haar Vintage shop op vele beurzen en events om bezoekers de kans te geven om terug te stappen in de tijd. Met dank aan Marianne’s Vintage Shop zullen de Army Models kompleet in volle ornaat u mee kunnen nemen, back in time.

Veteran Girl

Veteran Girl is een kleding en accesoires merk bedacht exclusief door en voor vrouwelijke veteranen die op uitzending zijn geweest. De visie achter Veteran Girl is dat de branding een erkenning en middel is om vrouwelijke veteranen aan elkaar zichtbaar te maken in de burgermaatschappij. Veteran Girl is sinds kort van start gegaan met een kleding en accessoires lijn, Deze zullen zij in samenwerking met de Army Models aan u op de Army Fashion Show presenteren.


Wil jij de 1ste editie van de Army Fashion Show niet missen? bestel nu je tickets voor de International Army Show!

Bestel hier je tickets met korting!