Demonstratie en promotiestands Ministerie van Defensie

Demonstratie en promotiestands Ministerie van Defensie

De Interational Army Show is dit jaar powered by Ministerie van Defensie en zal daarom op het gebied van de Landmacht, Luchtmacht en Marine een mooi aanbod laten zien van materieel en informatie. Met leuke interactieve elementen voor de bezoekers, groot of klein. Zo kun je een kijkje nemen in de brugsimulator, je kracht en conditie testen op een hindernisbaan of aan een broekhanginstallatie. Ook veel gebruikte voertuigen als de RIHB en de Viking zijn aanwezig. Daarnaast zijn er promotiestands van verschillende onderdelen en ook een demonstratie van de nieuwe Defensie uitrusting, waarbij je als bezoeker het gewicht van een 60L pack kunt ervaren!

WAT KAN JE NOG MEER VERWACHTEN

Van meer dan 100 legervoertuigen tot Tank Area tot Militaria beurs tot Army Camping, tot het meerijden in legervoertuigen tot live re-enactment met battles tot meet & greets tot veteranen area en veel meer...! Bekijk MEER UPDATES.


TICKETS MET KORTING

LET OP: Extra grote korting loopt af! Wees slim en bestel je tickets nu online om nog te profiteren van 20% online voorverkoopkorting! Er zijn ook tickets aan de deur beschikbaar, maar dan zonder de korting.

Bestel hier je tickets met korting!