Army Vehicle Club met militair erfgoed naar Army Shiow

Army Vehicle Club met militair erfgoed naar Army Shiow

Onder de clubs die meedoen aan de International Army Show zit ook de Army Vehicle Club. De Army Vehicle Club heeft tot doel het restaureren, verzamelen en berijden van oude legervoertuigen in de originele staat. De Army Vehicle Club is in 1992 opgericht door enkele mensen die het oude legervoertuig, en alles wat daar bij hoort,een warm hart toedragen. Het gaat bij deze vereniging niet specifiek om voertuigen uit de 2e Wereldoorlog maar ook om voertuigen ten tijde van de Koude Oorlog en de Vredesmissie waar ons land de militairen heeft ingezet. 
Het hoofddoel van de vereniging is het verzamelen en in stand houden van ons Militair Erfgoed, het restaureren, het in de originele staat brengen en het berijden van de voertuigen tijdens Vrijheidsevenementen, open dagen van Defensie en presentatie op diverse evenementen zoals museumdagen e.d. Ook organiseren zij voor de leden jaarlijks enkele gezellige familie evenementen waar men heerlijk ongestoord met elkaar informatie kan uitwisselen onder het genot van een kop koffie of een ander drankje.

WAT KAN JE NOG MEER VERWACHTEN

Van meer dan 100 legervoertuigen tot Tank Area tot Militaria beurs tot Army Camping, tot het meerijden in legervoertuigen tot live re-enactment met battles tot meet & greets tot veteranen area en veel meer...! Bekijk MEER UPDATES.


TICKETS MET KORTING

LET OP: Extra grote korting loopt af! Wees slim en bestel je tickets nu online om nog te profiteren van 20% online voorverkoopkorting! Er zijn ook tickets aan de deur beschikbaar, maar dan zonder de korting.

Bestel hier je tickets met korting!