locatie - Vliegveld Twenthe


adres

Vliegveldweg 345, 7524 EnschedeVliegveld Twenthe
Routebeschrijving
Parkings:
Vlakbij de entree van het evenement is een grote parkeerplaats. Parkeren kost 5 euro en er wordt gewerkt met uitrijkaarten: eerst parkeren en bij verlaten van het terrein uw parkeerticket inleveren. Te koop in de ticketshop of ter plaatse bij de kassa's.
Voor invaliden is er een speciale parkeerplaats dichterbij.

Vervoer vanaf het station Enschede:

Dit jaar zal er een speciale legerjeep rijden tussen het Station van Enschede en het Vliegveld Twenthe. Deze jeep rijdt in de ochtend tussen ongeveer 10.00 en 12.00 uur en in de middag tussen 15.30 en 18.00 uur. Voor €5,- kun je een retourtje bestellen, klik op onderstaande balk voor de ticketshop. Dit ticket is alleen in de voorverkoop te bestellen.

Strategisch gelegen tussen Randstad en Ruhr en verscholen tussen het groen, ligt ruim 50 hectare evenemententerrein. Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie telt tachtig historische gebouwen, kilometers taxibaan en de originele verkeerstoren. Het ruime terrein en de status van Twente als meest innovatieve regio maken dit de ideale locatie om te pionieren met grootschalige
zakelijke- en publieksevenementen, waaronder ook nu de International Army Show.
Hangars, F16-shelters, bunkers, een brandweerkazerne en verkeerstoren herinneren aan de voormalige functie als Luchtmachtbasis en geven het terrein een mysterieus karakter. 
Het team van evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht is een nieuw avontuur gestart in Twente met internationale aspiraties. Met precies dezelfde liefde en aandacht worden ook deze historische gebouwen in ere hersteld en militaire attributen zoveel mogelijk opgepoetst.