locatie - MECC Maastricht


adres
Adres MECC Maastricht:
Forum 100, 6229 GV Maastricht

MECC Maastricht is gastvrij en servicegericht. Het MECC is gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen. Vorig jaar is het MECC uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. Opdrachtgevers waarderen de organisatiekracht, professionaliteit, loyaliteit, flexibiliteit, het hoge 24/7 serviceniveau en de hightech faciliteiten. Al bijna 30 jaar lang. 

MECC Maastricht
Algemene informatie
Verbeterde bereikbaarheid
Met de ingebruikname van de Koning Willem Alexandertunnel is MECC Maastricht nog beter bereikbaar.

Vanuit de richting Amsterdam-Eindhoven:
Direct bij het naderen van Maastricht volgt u het ANWB-bord Liège Maastricht-Zuid om het MECC te bereiken. Na de tunnel volgt u de ANWB-borden waarop MECC is aangegeven en neemt u afrit 55 (Randwyck-MECC).

Vanuit de richting Luik:
Neem de afrit 56 (Gronsveld-MECC). Vervolgens volgt u de ANWB-borden met de vermelding MECC. Deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht.

Parkings:
MECC beschikt over een grote parkeercapaciteit op 8 openlucht terreinen en een overdekte parkeergarage. Alle parkeerplaatsen liggen op loopafstand van de ingang. Het parkeertarief voor de parkeervoorzieningen van MECC Maastricht bedraagt 3 euro per (aangebroken) uur, met een maximum van 12 euro per 24 uur.
Maastricht Booking Service (MBS), onderdeel van MECC Maastricht, helpt u bij het vinden en het boeken van het juiste hotel.

-grote aantallen kamers in optie bij diverse hotels;
-speciaal ontworpen on-line reserveringssysteem;
-goede kennis van de hotelsituatie in Maastricht;
-preferred partners die u kunnen adviseren op het gebied van vluchten, vervoer en  partnerprogramma's.
-Hotels in de directe omgeving
Direct naast MECC Maastricht bevindt zich NH Hotel Maastricht (****) met 275 kamers. Dit hotel biedt alle faciliteiten voor een comfortabele overnachting. Daarnaast beschikt Maastricht over ruim 2.500 kamers in charmante hotels met twee tot vijf sterren.


Ook voor uw zakelijke reis
MBS zorgt ervoor dat uw zakelijke reis naar Maastricht zo aangenaam mogelijk verloopt.  MBS werkt samen met gespecialiseerde vervoersmaatschappijen die reizen in de ruimste zin van het woord faciliteren; van taxi tot touringcar, van zakenreis tot VIP-vervoer.

locatie - Vliegveld Twenthe


adres

Vliegveldweg 345, 7524 EnschedeVliegveld Twenthe
Algemene informatie
Parkings:
Vlakbij de entree van het evenement is een grote parkeerplaats. Parkeren kost 5 euro en er wordt gewerkt met uitrijkaarten: eerst parkeren en bij verlaten van het terrein uw parkeerticket inleveren. Te koop in de ticketshop of ter plaatse bij de kassa's.
Voor invaliden is er een speciale parkeerplaats dichterbij.

Vervoer vanaf het station Enschede:

Dit jaar zal er een speciale bus rijden tussen het Station van Enschede en het Vliegveld Twenthe. Deze bus rijdt in de ochtend tussen ongeveer 10.00 en 12.00 uur en in de middag tussen 15.30 en 18.00 uur. Voor €5,- kun je een retourtje bestellen, klik op onderstaande balk voor de ticketshop. Dit ticket is alleen in de voorverkoop te bestellen.

Strategisch gelegen tussen Randstad en Ruhr en verscholen tussen het groen, ligt ruim 50 hectare evenemententerrein. Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie telt tachtig historische gebouwen, kilometers taxibaan en de originele verkeerstoren. Het ruime terrein en de status van Twente als meest innovatieve regio maken dit de ideale locatie om te pionieren met grootschalige
zakelijke- en publieksevenementen, waaronder ook nu de International Army Show.
Hangars, F16-shelters, bunkers, een brandweerkazerne en verkeerstoren herinneren aan de voormalige functie als Luchtmachtbasis en geven het terrein een mysterieus karakter. 
Het team van evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht is een nieuw avontuur gestart in Twente met internationale aspiraties. Met precies dezelfde liefde en aandacht worden ook deze historische gebouwen in ere hersteld en militaire attributen zoveel mogelijk opgepoetst.