Deelnemen

SHOWPADDOCK>

Showpaddock Tijdens de International Army Show vind je meer dan 100 militaire voertuigen in alle soorten en maten. Van jeep tot tank en van rups tot motor. Amfibievoertuigen, antennewagens en diverse speciale modellen kun je er bewonderen, ook uit alle periodes. Wil jij met jouw voertuig een plaats hebben op de showground? Meld je dan aan via het pre-selectieformulier, dit kan je doen door hieronder op de aanmeld button te klikken.

 

KLIK HIER OM JE LEGERVOERTUIG AAN TE MELDEN

 

Elk legervoertuig krijgt een gratis plaats voor het voertuig en 1 dag- of weekendkaart per voertuig.

 

Op de showground is niet standaard stroom aanwezig, mocht je wel stroom (230 volt) nodig hebben dan kan je dit bestellen via de online ticketshop, klik HIER.

 

Openingstijden: De International Army Show begint zaterdag 4 september en eindigt op zondag 5 september. De reguliere openingstijden zijn van 09:00 tot 18:00.

 

KAMPEERDERS OPGELET! U kunt met uw voertuig vrijdag 3 september vanaf 12:00 uur (tot 21:00 uur) terecht op het terrein. De camping sluit zondag 5 september om 20:00 of in overleg op maandagochtend.

ARMY CAMPING>

Heeft u een legervoertuig en wilt u twee dagen doorbrengen op de International Army Show, dat kan! Op de locatie kunt u gebruik maken van douches, toiletten en ook stroom. Twee (aankomst kan al vanaf vrijdagmiddag 12 uur) nachten gezelligheid in een mooie leger ambiance, want Event Center de Bergen heeft alles om de juiste sfeer te creëren.

 

Voor bezoekers vormt dit de kern van het evenement, struinen tussen honderden jeeps, motoren, tanks en nog veel meer! Maak kennis met de hobby van deze eigenaren die vaak heel Europa afrijden om bij dit soort show aanwezig te zijn.

 

Heeft u geen legervoertuig? Dan kunt u alsnog komen kamperen met uw eigen camper,caravan,vouwwagen of tent! Op de showground is niet standaard stroom aanwezig, mocht je wel stroom (230 volt) nodig hebben dan kan je dit bestellen via de online ticketshop.

 

Voor meer informatie over het kamperen: https://www.armyshow.eunieuws/informatie-deelnemende-voertuigen.html

CONCOURS DEFILE>

Doe tijdens de International Army Show kun je meedoen aan het Concours d’Élegance in de vorm van een Defile en laat je legevoertuig beoordelen door een deskundige vakjury. Maak kans op één van de mooie prijzen! Doe mee en show je voertuig heel de dag op de showstrip.

 

Zorg ervoor dat je een showvoertuigticket hebt waarmee je op de showground komt en meld je ter plaatse aan bij onze jury.

MEERIJDEN IN LEGERVOERTUIGEN>

Altijd al eens willen ervaren om met een jeep, motor of legertruck mee te rijden? Tijdens de International Army Show is dit mogelijk! Er zullen verschillende momenten zijn dat het mogelijk is om mee te rijden met een van de legervoertuigen die aanwezig zijn op het evenement. Elke dag vanaf 13 uur kan er worden opgestapt. Er kan niet worden gekozen voor een specifiek voertuig. U stapt in in het voertuig dat voor u stopt in de wachtrij. U toont uw ticket bij de wachtrij en u tekent een vrijwaringsclausule dat u op eigen risico deelneemt. Na plaatsneming in het voertuig, geeft U uw ticket af aan de bestuurder. Meerijden gebeurt niet op de openbare weg maar op een speciaal offroad parcours, een speciaal terrein dat alleen wordt gebruikt voor dit programma onderdeel.

 

Een ticket voor het meerijden met een legervoertuig kun je bestellen door op onderstaande balk te klikken, je komt dan uit in de ticketshop. Deze vergoeding komt geheel ten goede van de eigenaar van het voertuig. Minimumleeftijd is 6 jaar. Indien voorradig is het ook mogelijk om ter plaatse een ticket voor het meerijden te kopen. Informeer ter plaatse bij de opstapplaats of onze infostand bij de entree.

Tickets
FOLLOW US: