Openingstijden & Adres

Openingstijden & Adres

Openingstijden:
De International Army Show begint vrijdag 1 september en eindigt op zondag 3 september. De reguliere openingstijden zijn van 09:00 tot 18:00
Voor een compleet tijdschema van alle activiteiten, KLIK HIER

KAMPEERDERS OPGELET!
U kunt met uw voertuig donderdag 31 augustus vanaf 18:00 terecht op het terrein. De camping sluit zondag 3 september om 20:00.

Adres Evenemententerrein Vliegveld Twenthe:
Vliegveldweg 345
7524PT Enschede

Vervoer vanaf het station Enschede:
Er rijdt een pendelbus tussen het NS Station Enschede en het Vliegveld Twenthe. Deze bus rijdt in de ochtend tussen ongeveer 10.00 en 12.00 uur en in de middag tussen 15.30 en 18.00 uur. Voor €5,- kun je een retourtje bestellen, klik op onderstaande balk voor de ticketshop. Dit ticket is alleen in de voorverkoop te bestellen.
De bus is van maatschappij Capartas Tours (9 persoons of 19 persoonsbus) en staat bij de taxi standplaats aan de voorzijde. 

Parkings:
Vlakbij de entree van het evenement is een grote parkeerplaats. Parkeren kost 5 euro en er wordt gewerkt met uitrijkaarten: eerst parkeren en bij verlaten van het terrein uw parkeerticket inleveren. Te koop in de ticketshop of ter plaatse bij de kassa's.
Voor invaliden is er een speciale parkeerplaats dichterbij.

Preview International Army Show dag 1&2:
KLIK HIER voor een preview met foto's van de eerste dag van de International Army Show of klik op de button hieronder om het complete tijdschema te bekijken:

KIJK HIER VOOR EEN COMPLEET TIJDSCHEMA